volg ons  

   

Audio

Geluidsvoorzieningen vormen een onmisbaar element in publieks- en bedrijfsgebouwen. Muziek, mededelingen en informatie moeten prettig en goed klinken in elk soort ruimte, of het nu een grote fabriekshal is, een rumoerige lobby, een boardroom of een raadzaal. Dat vraagt om veelzijdige systemen die naar behoefte en smaak (eventueel per afzonderlijke ruimte) kunnen worden ingeregeld. Ook zijn er wettelijke voorschriften voor de geluidssignalering in geval van calamiteiten en ontruiming. ARK heeft ruime ervaring met de aanleg en het onderhoud van dit soort gecertificeerde installaties. Alles volgens de laatste stand van de techniek.


ARK Audio Video | Discussiesystemen

Discussiesystemen

Een ruime keuze in uiteenlopende systemen, passend bij het doel en de omstandigheden. ARK verzorgt de optimale oplossing.

Lees meer...

omroepinstallaties

Omroepinstallaties

Bij omroepinstallaties staat het gesproken woord centraal, soms in combinatie met muziek of een geluidssignaal. ARK levert maatwerk voor bijvoorbeeld scholen, kerken, overheidsgebouwen of de openbare ruimte.

 

Lees meer...

geluidssystemenGeluidssystemen

Winkels of horecagelegenheden, fabriekshallen of conferentiezalen – elke ruimte heeft z’n eigen akoestiek. Dat stelt specifieke eisen bij de keuze van de meest geschikte installatie.

 

Lees meer...

ontruimingsinstallatiesOntruimingsinstallaties (NEN 2575A)

Veiligheid voor alles! ARK beschikt over alle benodigde expertise en kwaliteitseisen voor aanleg en onderhoud van wettelijk voorgeschreven ontruimingssystemen, conform NEN 2575A en EN 54-16.

 

Lees meer...