volg ons  

   

VIDEO & BEELD

Helder beeld voor een optimale presentatie. De juiste projector en beeldscherm bepalen of de boodschap goed wordt weergegeven. ARK biedt een breed scala aan toepassingen en systemen, voor uiteenlopende doeleinden en locaties. Projectie- of beeldschermen, camerasystemen of touchscreen-beeldschermen: ARK adviseert, plaatst en onderhoudt. Ook wat betreft oplossingen voor narrowcasting hebben we mogelijkheden op maat! 

beamers

PROJECTOREN / BEAMERS

Een presentatieruimte of vergaderzaal zonder beamer of projector is tegenwoordig ondenkbaar. Uiteraard levert en installeert ARK op dit gebied uiteenlopende apparatuur, van basic tot geavanceerd. Ook interactief en wireless.

 

Lees meer...

projectieschermen

PROJECTIE- EN BEELDSCHERMEN

Voor grote of kleine projecten. Vast, tijdelijk of verhuur. Er is altijd een geschikt scherm voor uw toepassing: ook touchscreens of bijvoorbeeld de 'groene' schermen op basis van LED.

  

Lees meer...

cameras

Camerasystemen

Een belangrijke bijeenkomst met meer publiek dan er in de ruimte past? ARK installeert hiervoor camerasystemen, bijvoorbeeld bij gemeentelijke instellingen, voor de registratie van raadsvergaderingen en andere bijeenkomsten.

 

Lees meer...

narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting is de tegenhanger van broadcasting. In plaats van een boodschap voor een algemeen publiek (broadcasting), is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep en een beperkt publiek. ARK werkt hiervoor samen met diverse topleveranciers.

Lees meer...

videoconferencing

Videoconferencing

Afstand speelt geen rol meer. Videoconferencing maakt het mogelijk 'live' te vergaderen of te overleggen met partners overal ter wereld - any time, any place.

 

Lees meer...

scorebordSCOREBORDEN EN KLOKSYSTEMEN

Wat is een wedstrijd zonder een scorebord? Alle actuele informatie over het verloop wordt direct getoond. Kloksystemen zorgen voor een centrale tijdsaanduiding en signalering in bijvoorbeeld scholen, stations et cetera.

Lees meer...