volg ons  

   

VIA GO: DIRECT PROBLEEMLOOS PRESENTEREN

PRODUCTNIEUWS - Na het succes van de VIA Connect Pro komt Kramer nu met een aantrekkelijk geprijsd instapmodel: de VIA GO. Probleemloos en gemakkelijk deelnemen aan presentaties, ongeacht je device of platform? Het kan, met de VIA GO.

Lees meer...

ACTIE: KRACHTIGE BEAMERS MET VEEL LICHT

ACTIE - Is uw directie-, presentatie- of vergaderruimte nog niet voorzien van Full HD-projectie? Dan heeft ARK tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod: vier weken lang bieden we twee top-of-the-line projectoren van Epson aan voor een spectaculair lage prijs. Krachtige beamers met zeer veel licht! Geen beter moment dan nu om de overstap te maken naar Full HD! En... zo lang de voorraad strekt!

Lees meer...

Ontruimingssysteem voor VUE-megabioscoop

ARK NIEUWS - In samenwerking met Protectiepartners heeft ARK een hoogwaardig G+M gecertificeerd audio-ontruimingssysteem met omroepfunctie geïnstalleerd voor alle filmzalen en overige ruimtes van Vue.

Lees meer...

Kramer VIA: draadloze oplossing voor complexe vergadersystemen

PRODUCTNIEUWS - ARK biedt VIA-vergadersytemen van Kramer Electronics aan. Effectief vergaderen en samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest door deze nieuwe productlijn. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd documenten delen, full HD-video’s streamen, cloud-based werken, skypen en chatten; alles is te zien op één hoofddisplay.

Lees meer...

Alle ins & outs over 4K

MARKTONTWIKKELING - Je kunt bijna geen informatiefolder openslaan of er staat: ‘Nu ook 4K-mogelijkheid en beschikbaarheid’. Maar wat betekent 4K? Wat kunnen de zakelijke markt en eindgebruiker met 4K? Wat zijn de voor- en nadelen van dit trendy onderwerp?

Lees meer...

Nieuw van Soundcraft: mengtafel bedienen met iPad of smartphone

PRODUCTNIEUWS - In relatieve stilte is dit product een paar maanden geleden gelanceerd op de markt: de mengtafel UI Series van Soundcraft. Helaas in stilte, want het product verdient alle aandacht. Een mengtafel besturen via een iPhone of iPad: dat is wat Soundcraft nu aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs.

Lees meer...

Charlotte Broekhuizen nieuwe manager Relatiebeheer

ARK NIEUWS - Een nieuw gezicht bij ARK: Charlotte Broekhuizen, die sinds november de functie van Relatiebeheer op zich heeft genomen. In haar nieuwe job vormt ze nadrukkelijk ook het gezicht van ARK naar buiten: bij klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking.

Lees meer...