volg ons  

   

Epson Full HD-projectors tijdelijk voor een haarscherpe prijs!

ACTIE - Is uw directie-, presentatie- of vergaderruimte nog niet voorzien van Full HD-projectie? Dan heeft ARK tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod: vier weken lang bieden we twee top-of-the-line projectoren van Epson aan voor een spectaculair lage prijs *. Geen beter moment dan nu om de overstap te maken naar Full HD! Deze actie duurt tot 10 juni 2016 en... zo lang de voorraad strekt!

De kracht van uw presentatie staat of valt bij de kwaliteit van het beeld. Geen wonder dat Full HD op dit moment dan ook vol in de aandacht staat: daarmee zorgt u voor glashelder en haarscherp beeld, ook onder lastige omstandigheden. Ideaal voor het projecteren van bijvoorbeeld Excel-sheets en video-presentaties, zelfs in lichte ruimtes. Maar ook voor bijvoorbeeld videoconferencing.

Epson is toonaangevend in Full HD-projectie en laat dat zien met de Epson EB-1980WU en de Epson EB-1985WU: krachtige beamers met zeer veel licht! Bij ARK zijn we zeer onder de indruk van de prestaties van deze twee modellen en bieden ze daarom tijdelijk aan tegen een haarscherpe prijs *.


 

EB-1980WU-kleinEB-1980WU

De Epson EB-1980WU heeft een hele serie pluspunten, zoals een lichtopbrengst van 4400 lumen (wit en gekleurd licht) en 3LCD-technologie voor levendige kleuren. Maar wat wij bovendien aantrekkelijk vinden, is de mogelijkheid om bijvoorbeeld een videovergadering met meerdere bronnen en presentaties, op meerdere schermen weer te geven. Multi-pc projectiesoftware ondersteunt tot 50 pc's voor samenwerking in grote vergaderingen. En omdat ze bij Epson begrijpen dat steeds vaker video wordt gebruikt in presentaties, heeft deze projector ook een set ingebouwde 16W-speakers voor optimaal geluid.


Kijk hier voor alle specificaties (pdf).

 


 

EB-1985WU-kleinEB-1985WU

De Epson EB-1985WU gaat nog een stapje verder, onder meer met een lichtopbrengst van maarliefst 4800 lumen (wit en gekleurd licht) en een hoge connectiviteit (Miracast, Wi-Fi-aansluiting en HDMI-invoer). In onze optiek zijn met name de draadloze presentatiemogelijkheden van deze projector een sterk punt. Wat verder opvalt, is de compatibiliteit met de resolutie en afmetingen van vrijwel alle (pc-)beeldschermen, zelfs WUXGA. Een topklasse projector!

 

 


Kijk hier voor alle specificaties (pdf).

 


 

Maak nu de overstap naar Full HD en bestel een van deze twee topmodellen van Epson. Doe het wel snel, want deze actie eindigt op 10 juni 2016!

Meer info of direct bestellen? Bel 072 – 562 72 95, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.

 

* Prijzen zijn exclusief BTW en eventueel installatiewerk. Deze actie loopt tot 10 juni 2016. Voor maximaal rendement adviseren wij u om gebruik te maken van een passend scherm (Full HD 16:10).