volg ons  

   

Charlotte Broekhuizen: 'De perfecte match''

ARK NIEUWS - Een nieuw gezicht bij ARK: Charlotte Broekhuizen, die sinds november de functie van Relatiebeheer op zich heeft genomen. In haar nieuwe job vormt ze nadrukkelijk ook het gezicht van ARK naar buiten: bij klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking.

Je hebt een communicatie-achtergrond. Wat heb je hiervoor zoal gedaan?

"Klopt. Ik heb marketing, communicatie en PR gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam. Dat is een zogeheten duale opleiding, wat inhoudt dat je al tijdens je studie bij bedrijven aan het werk bent. Ik werkte bij een ziekenhuis, een modeketen en bij uitgever Reed Elsevier. Bij dat laatste bedrijf heb ik na mijn bachelor een baan gekregen als communicatiemanager en deed bovendien account- en projectmanagement op het gebied van opleidingen in techniek en industrie. Na een tijdje begon het reizen, zes uur per dag, me echter tegen te staan en koos ik voor de functie van projectmanager in het grafisch bedrijf van mijn partner. Daar was ik tot eind vorig jaar actief."

Waarom de switch naar ARK?

"Ik had behoefte aan een nieuwe stap. Aan de ene kant is het leuk als werk en privé goed samen gaan, maar ik vond het ook wel weer interessant om met andere, nieuwe collega's aan het werk te zijn. Ik kreeg via-via de tip dat ARK op zoek was, en de combinatie van factoren leek me ideaal."

Welke factoren?


"Ik wist al dat ik graag in een wat kleiner team aan de slag wilde; ik had voordien alleen binnen grote organisaties gewerkt. Daarbij vond ik het soms wat minder meetbaar wat de effecten van mijn persoonlijke inzet waren. Ik hou ervan om inspanning te leveren en dan te zien dat die rechtsreeks effect oplevert. Dat kan in een kleine club beter. Maar wat ik vooral aantrekkelijk vond, is dat ARK zowel kleinere organisaties als grote bedrijven tot klant heeft – en alles daartussenin. In die zin was het voor mij een perfecte match."

ARK is specialist in professionele audio en video. Wat had jij daar al mee?

"Vanuit mijn communicatie-achtergrond weet ik hoe belangrijk de toepassing van beeld en geluid is om informatie goed over te brengen. Aan de gebruikerskant had ik daar al veel mee te maken. Ik moet wel zeggen dat ik verrast was wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Ik heb me de afgelopen maanden dan ook flink bijgeschoold op technisch gebied, mede met ondersteuning van mijn nieuwe collega's."

Wat staat er voor de komende tijd op het programma voor je?

"Ik ga actief kennismaken met onze klanten, afspraken maken, luisteren naar wat ze nodig hebben. Verder heb ik volop ruimte gekregen om nieuwe projecten op te zetten en acquisitie te plegen. En daarnaast ga ik vooral inzetten op narrowcasting. Op dat gebied zijn er zoveel interessante ontwikkelingen. Een relevant en vernieuwend terrein, waar onze klanten veel aan zullen hebben. Daarnaast blijf ik natuurlijk het aanspreekpunt voor alle klanten rondom audio en video."

Er staat je dus een uitdagend nieuw jaar te wachten?

"Dat is wel zeker. En ik heb ook zin om met elkaar verder aan ons team te bouwen. Fijne collega's, een erg goede sfeer en veel ambitie om met ARK spannende nieuwe stappen te zetten."

Kennis maken met Charlotte of een afspraak plannen? Bel dan 072 - 562 72 95 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.