volg ons  

   

Kramer VIA: draadloze oplossing voor complexe vergadersystemen

PRODUCTNIEUWS - ARK biedt VIA-vergadersytemen van Kramer Electronics aan. Effectief vergaderen en samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest door deze nieuwe productlijn. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd documenten delen, full HD-video’s streamen, cloud-based werken, skypen en chatten; alles is te zien op één hoofddisplay.

Ingewikkeld? Zeker niet. Je logt met een mobile device via een app in op het VIA-systeem en iedereen kan starten met delen en vergaderen. Zeer geschikt voor conferenties, boardrooms, vergaderruimtes en trainingen.

Wat heb je er voor nodig?


Simpel: een Wi-Fi/LAN-verbinding, een Kramer VIA-device, en een laptop/mobile device. ARK installeert de software en app, zodat vier tot twaalf personen kunnen inloggen op het VIA-device. In één klik kun je documenten presenteren en delen op een hoofddisplay, via elke laptop of mobiel apparaat. De gehele productlijn ondersteunt iOS, Android en Windows. Als VIA-software eenmaal is geïnstalleerd op de computer, kun je overal ter wereld waar een VIA staat inloggen en werken.

Welk Kramer VIA-product past bij jouw organisatie?


Kramer heeft op de ISE beurs 2015 bewezen een geduchte speler te zijn. Kramer biedt een software en app aan om in te loggen.  Via de app kan er per mobile device worden bepaald welk device te zien is op de hoofddisplay. Verder blijkt uit een klantenonderzoek dat het publiek graag een ‘knop’ gebruikt om te bepalen wie te zien is of om te wisselen op het hoofddisplay. Om die reden biedt Kramer ook VIAPad aan: een ‘knopsysteem’ met USB-aansluiting voor laptop. Met één klik kun je een document laten zien op de hoofddisplay.

Dit zijn de producten in de VIA-lijn:

  • 
VIA Connect PRO: 
Geschikt voor klein- tot gemiddelde vergaderruimtes. Vier gebruikers kunnen inloggen op het systeem. Kan ook als pakket worden afgenomen met daarbij twee VIAPad’s.


  • VIA Collage
: ‘Grote broer’ van VIA Connect PRO, door de mogelijk van zes tot twaalf gebruikers kunnen inloggen. Ook heeft de device een HDMI input. Kan ook als pakket worden afgenomen met daarbij vier VIAPad’s.
  • 

VIA Campus
: Met een laptop of ander mobiel apparaat , kunnen studenten en docenten op het hoofdscherm documenten real time bewerken en bekijken. De hoofddisplay verandert in een digitaal whiteboard.
  • 

VIAPads
: Zijn naast pakketten ook los te verkrijgen.

 Meer weten? Neem contact op.