volg ons  

   

Nieuw van Soundcraft: mengtafel bedienen met iPad of smartphone

PRODUCTNIEUWS - In relatieve stilte is dit product een paar maanden geleden gelanceerd op de markt: de mengtafel UI Series van Soundcraft. Helaas in stilte, want het product verdient alle aandacht. Een mengtafel besturen via een iPhone of iPad: dat is wat Soundcraft nu aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs.

Ideaal voor scholen, kerken, maar ook voor kleine ondernemingen. Zeker gezien de compactheid van het apparaat: één persoon kan het tillen en plaatsen. Uiteraard kan ARK de mengtafel leveren en installeren.

Geen app of software nodig

De bedieningssoftware draait in de UI-mixer, dus er is geen app of software nodig op je tablet/phone/laptop. Door gebruikers aan te maken (maximaal 10) bepaal je wie welke parameters mag bedienen. Zelfs versterkers aan- of uitzetten wordt bepaald door gebruikers via tablet/phone/laptop. Met de UI-serie is er geen noodzaak om te installeren en configureren vanaf een externe router. Er zijn namelijk geen dongles.

Geïntegreerde wifi-router

De hardware heeft een geïntegreerde wifi-router aan boord , waardoor directe afstandsbediening van de functies van uw mixer mogelijk is. Een vaste ethernet-verbinding is ook beschikbaar. Die kan samen worden gebruikt met de via wifi aangesloten apparaten .

Meer weten? Neem direct contact op.