volg ons  

   

AUDIO-ONTRUIMINGSSYSTEEM VOOR ALKMAARSE MEGABIOSCOOP VUE

ARK NIEUWS - In samenwerking met Protectiepartners heeft ARK een hoogwaardig G+M gecertificeerd audio-ontruimingssysteem met omroepfunctie geïnstalleerd voor alle filmzalen en overige ruimtes van Vue.

Vue, de gloednieuwe megabioscoop van Alkmaar, heeft op 14 februari 2016 officieel zijn deuren voor het publiek geopend. Behalve het allernieuwste op het gebied van bioscoopbeleving, is Vue ook op technisch niveau volledig up-to-date. In hetzelfde complex krijgt het Filmhuis Alkmaar vanaf maart drie zalen, met totaal 250 stoelen.

vueppIn samenwerking met Protectiepartners heeft ARK een hoogwaardig G+M gecertificeerd audio-ontruimingssysteem met omroepfunctie geïnstalleerd voor alle filmzalen en overige ruimtes.

Over Vue Alkmaar

Vue Alkmaar (voorheen JT) is een state-of-the-art multiplex met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment. Om de beste service te bieden aan een breed publiek zijn er verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een servicedesk, een self-service desk en een bar. Met speciale VIP-seating, Dolby Atmos-geluid en 4K laserprojectie, biedt Vue het beste in comfort, beeld en geluid.

 

(Foto's met dank aan Protectiepartners)