volg ons  

   

VIA GO: direct probleemloos presenteren

PRODUCTNIEUWS - Na het succes van de VIA Connect Pro komt Kramer nu met een aantrekkelijk geprijsd instapmodel: de VIA GO. Probleemloos en gemakkelijk deelnemen aan presentaties, ongeacht je device of platform? Het kan, met de VIA GO.

Documenten, afbeeldingen, full HD-video's: je kunt ze met VIA GO vanaf vrijwel ieder device draadloos streamen naar het presentatiescherm. Even klikken en klaar! En allemaal in de hoogste kwaliteit, zowel voor iOS, Android, Chromebook, PC, als Mac.

De Kramer VIA GO is de nieuwste aanwinst in de complete lijn en de prijs is nu meer dan aantrekkelijk: slechts € 449,00 ex. btw.via-go-small

Handzaam en compact

De Kramer VIA GO is vooral ideaal voor presentaties in een kleine vergadersetting. Handzame, compacte behuizing en supereenvoudig te integreren met de beeldschermsetup.

Wifi-module

De VIA GO is met recht het kleine broertje van de VIA Connect Pro. Maximaal twee gebruikers kunnen weergeven op één hoofddisplay. Slimme bijkomstigheid: de VIA GO heeft een Wifi-module en is dus te gebruiken als Access Point.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de VIA GO:

  1. Voor PC, Mac en mirroring voor iOS, Android en Chromebook;
  2. Content streaming met vloeiende 1080p60-videoweergave voor elk device of laptop;
  3. Gescheiden Wifi-netwerk, of verbinding via een intern netwerk;  
  4. Beveiliging op het hoogste niveau dankzij 1024-bit encryptie.

Meer weten of direct bestellen?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel direct met Charlotte Broekhuizen: 072 - 562 72 95.

via-go scheme