volg ons  

   

Projecten

In ruim een kwart eeuw heeft ARK uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en honderden projecten met succes opgeleverd. Van Ahoy tot gebedshuis en van onderwijsinstelling tot fabriek.

Kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en optimale service zijn de basis van onze dienstverlening. Aan de hand van diverse 'cases' geven we u graag een indruk van wat u van ARK kunt verwachten op het gebied van professionele audio en video. 

Hier onder ziet u enkele aansprekende voorbeelden van projecten en opdrachten.

thumbvueAUDIO-ONTRUIMINGSSYSTEEM VOOR NIEUWE VUE-MEGABIOSCOOP

In samenwerking met Protectiepartners heeft ARK een hoogwaardig G+M gecertificeerd audio-ontruimingssysteem met omroepfunctie geïnstalleerd voor alle filmzalen en overige ruimtes van Vue en Filmhuis Alkmaar.

Lees meer...

thumbdrechterlandDIVERSE SYSTEMEN GEMEENTEHUIS DRECHTERLAND

Een nieuw gemeentehuis voor Drechterland. Inclusief systemen voor vergaderen, presenteren, omroepen en ontruimen. ARK ontwierp, leverde en plaatste diverse systemen in dit fraaie, nieuwe gebouw.

Lees meer...

defensiekleinONDERHOUD CALAMITEITENSYSTEMEN DEFENSIEGEBOUWEN

ARK gaat de komende jaren de calamiteitensystemen in de gebouwen van Defensie controleren en onderhouden. Het gaat om ontruimingssystemen klasse-A in kazernes, kantoren en andere gebouwen in heel Nederland.

Lees meer...

deboetkleinGEÏNTEGREERD SYSTEEM TUINCENTRUM DE BOET

De Boet heeft ARK geselecteerd voor de levering en aanleg van één geïntegreerd systeem voor omroep, ontruiming en muziek in alle locaties van het tuincentrum. Dit varieert van publieksruimtes, showrooms en winkelvloer, tot restaurant, kantoren en overige ruimtes.

Lees meer...

kmOntruimingsinstallatie Koninklijke Marine

Levering en installatie van een maatwerk ontruimingsinstallatie (NEN2575-norm) voor de Specifieke Werkplaatsen van de Koninklijke Marine in Den Helder.

Lees meer...

Muziekinstallatie Woonzorgcentrum

Voor de nieuwbouw van het woonzorgcentrum Bloemswaard leverde ARK een achtergrondmuziekinstallatie voor drie restaurants, inclusief een draadloos slechthorendensysteem.

Lees meer...

devestCALAMITEITENINSTALLATIE THEATER DE VEST

In het kader van de verbouwing van Theater De Vest in Alkmaar leverde en installeerde ARK de calamiteiteninstallatie, gecombineerd met omroep- en achtergrondmuziekinstallatie, en de audiovisuele apparatuur voor meerdere vergaderzalen.

Lees meer...

vr-nhnBeelddistributie Veiligheidsregio
Noord-Holland-Noord

Bij een ramp is het ‘gouden uur’ letterlijk van levensbelang. De hulpverlening moet snel en goed gecoördineerd op gang komen. Up-to-date informatie is onmisbaar, onder andere door het gebruik van zeer snel (schakelbaar) beeldmateriaal. De Veilgheidsregio Noord-Holland Noord vroeg ARK om een geavanceerde 'beeldmatrix'.

Lees meer...

schagenBEELD EN GELUID NIEUWE GEMEENTE SCHAGEN

Per 1 januari 2013 fuseerden de gemeenten Schagen, Harenkarspel en Zijpe tot de nieuwe gemeente Schagen. ARK werd geselecteerd om alle beeld- en geluidvoorzieningen in het nieuwe gemeentehuis te verzorgen.

Lees meer...