volg ons  

   

GEÏNTEGREERD SYSTEEM TUINCENTRUM DE BOET

deboet2  deboet1

De Boet in Hoogwoud is een van de grootste tuincentra in de regio. Tienduizenden bezoekers per jaar komen hier voor planten, struiken en bomen. Maar ook voor de meest uiteenlopende andere zaken, zoals tuinhout, sierbestrating, blokhutten en speeltoestellen. En bijvoorbeeld tuinmeubels, kachels, haarden en nog veel meer.
 
De Boet heeft ARK geslecteerd voor de levering en aanleg van één geïntegreerd systeem voor omroep, ontruiming en muziek in alle locaties van het tuincentrum. Dit varieert van publieksruimtes, showrooms en winkelvloer, tot restaurant, kantoren en overige ruimtes. 

Eén audiomatrix

Veelal bestaan er verschillende systemen naast elkaar, met ieder een aparte bediening en regeling. ARK heeft echter voor De Boet een maatwerk audiomatrix ontworpen met gescheiden omroepmogelijkheden tot elf zones, acht verschillende muziekzones en een signalerings- en ontruimingssyteem. Deze aanpak levert meetbaar voordeel en efficiency op.

Waar dit vereist is, voldoet zowel het systeem zelf als de diverse componenten aan de hoogste kwaliteitseisen (NEN2575).