Raadzaal

In een raadzaal wordt actief overlegd, waarbij iedere gemeenteraad haar eigen wensen inbrengt. De ruimte moet hierdoor multifunctioneel en gebruiksvriendelijk zijn, en diverse communicatiemiddelen worden crossmediaal ingezet. Van hardware tot software, analoog en digitaal, alles moet optimaal met elkaar samenwerken. Ook wij als leverancier zijn verbonden met diverse livestream partners.

Naast spraakversterking, heeft een vergadersysteem ook een nieuw karakter gekregen. Het maakt onderdeel uit van een breder systeem, namelijk stemmmingsfunctionaliteiten (voting) en registratie. Via een pas herkent het systeem de actieve spreker en deze wordt met vermelding van naam en partij weergegeven voor de kijkers van een uitzending. Dit kan zowel met een draadloos systeem als draadgebonden. Alle presentaties worden weergegeven op een videowall. 

Griffies kunnen zelf cameraregistraties beheren met één druk op de knop. Wat moet het publiek zien, en wat is alleen voor de raadsleden? Camera’s worden automatisch geschakeld, zodat er geen statisch beeld ontstaat. Er is geen regieteam meer nodig. Alles gaat geautomatiseerd en waar nodig kan handmatig worden bediend. 

Flexibel vergaderen
Dichter bij de samenleving staan en thema’s direct bespreken met betrokkenen: dat is wat wij kunnen bieden aan gemeenten. Flexibel vergaderen op locaties, en hetzelfde systeem meermaals en multifunctioneel inzetten. Wij bieden een draadloos discussiesysteem aan, gecombineerd met verrijdbare speakers en koffers voor makkelijk gebruik. Zo kunt u op elke locatie vergaderen. 

.

Voorbeelden van projecten: Gemeente HHW

Wat kunnen wij voor u betekenen?