Monitoring en cameraregistratie

Fabrieksmonitoring
De monitoring en cameraregistratie van fabrieksprocessen is om diverse redenen van belang, zowel voor veiligheid als productieoptimalisatie. De registratie met Full HD PAL camera’s combineren wij vaak met omroepinstallaties, waarbij het mogelijk is om ook andere audio functies toe te voegen. Alle camerabeelden kunnen worden opgenomen of live gevolgd via een videowall in een control-  of meekijkruimte of kantoor. Besturing is naar wens in te vullen, maar het uitgangspunt is gebruikersgemak door een simpele interface.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Cameraregistratie Raadzaal

Een belangrijke bijeenkomst met meer publiek dan er in de ruimte past? Of live op afstand de uitzending bijwonen? ARK installeert hiervoor monitoring en cameraregistratie. Bijvoorbeeld bij gemeentelijke instellingen, voor de registratie van raadsvergaderingen, commissievergaderingen of andere bijeenkomsten.

De bijeenkomst of zitting is op deze manier voor het publiek of betrokken partijen op een andere locatie te volgen, maar ook bijvoorbeeld via live streaming op internet.

Deze systemen worden altijd toegepast in combinatie met vergadersystemen. Hierdoor is zelfs beeldregie mogelijk.

Het discussiesysteem voor de raadzaal is zo opgezet dat automatische sturing van de full HD-camera mogelijk is. Daarmee kunnen raadsvergaderingen worden gestreamd via internet en doorgegeven naar grootbeeldschermen of op de PC thuis. Koppeling met de vergaderzaal is mogelijk via één volledig geautomatiseerd audiovisueel systeem.

Voorbeelden van projecten: Veiligsheidsregio NH-Noord, gemeente HHW en Forbo Flooring systems 

Wat kunnen wij voor u betekenen?