Videoconferentie

Afstand speelt geen rol meer. Videoconferencing maakt het mogelijk rechtstreeks online te vergaderen of te overleggen met partners overal ter wereld – any time, any place. En het is natuurlijk maatschappelijk verantwoord, aangezien vliegen of rijden niet noodzakelijk meer is voor een geplande vergadering.

Met een videoconferentie bespaart u tijd en kosten, terwijl u in beeld en geluid optimaal contact hebt met uw gesprekspartners. ARK verzorgt de mogelijkheden voor interactie om virtueel om tafel te gaan waar en wanneer u wilt. Dat gebeurt via een gesloten systeem, zodat uw gesprekken altijd secure zijn. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is onmisbaar voor bedrijven, rechtbanken en banken

Voor elke ruimte zijn diverse toepassingen mogelijk. Wat u exact nodig heeft wordt bepaald aan de hand van uw wensen, ruimte en budget. Wellicht heeft u voldoende aan een eenvoudige webcamera met een microfoon voor uw kantoor of huddle space, of bent u meer gebaat bij een compleet camera/audio-volgsysteem voor (inter)nationale meetings met als aansturing een tablet. Aan de hand van een gesprek inventariseren wij wat voor u het belangrijkst is, zodat u op afstand met elkaar kunt communiceren. Wij helpen u om het beste geluid en beeld te ontvangen, maar vooral ook over te dragen tijdens uw videoconferentie. 

Voorbeelden van projecten: Veiligheidsregio NH-Noord

Wat kunnen wij voor u betekenen?