Helder beeld voor een optimale presentatie

De juiste projector en het (touch) beeldscherm bepalen of de boodschap duidelijk wordt weergegeven. ARK biedt een breed scala aan toepassingen en systemen, voor uiteenlopende doeleinden en locaties. Projectie- of beeldschermen, camerasystemen of touchscreen-beeldschermen: ARK adviseert, plaatst en onderhoudt. 

Een presentatieruimte of vergaderzaal zonder beeld is ondenkbaar, zeker als je een boodschap goed wilt overbrengen. Hoe? Dat kan op verschillende manieren: een  projector met projectiescherm, touchschermen, reserveringssystemen, videoconferencing en systemen als narrowcasting. De keuze reikt van een standaard beamer in de vergaderzaal tot high-end 100″ monitoren voor presentaties in zeer grote ruimtes. ARK heeft de oplossing voor de perfecte weergave. Ook onder moeilijke condities. Uw boodschap is optimaal zichtbaar voor klein en groot publiek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geavanceerde Videowall Integratie voor Multifunctionele Ruimte Gemeentehuis Medemblik

Bediening van het beeld

Wat is de bron en wat wilt u weergeven? Dat zal een van de eerste vragen zijn, tijdens een verkennend gesprek. En er zijn talloze mogelijkheden: HDMI, DisplayPort, USB etc.  

Wat is de beste oplossing? ARK zorgt ervoor dat u alles uit vergaderingen, presentaties en overall communicatie haalt. Denk hierbij aan diverse connectiviteits-mogelijkheden, van draadloos tot hardware, knoppen en panelen. Gebruiksvriendelijkheid, daar gaat het om, passend bij uw wensen en eisen.

Voorbeelden van projecten: Project NBA, gemeente HHW en Huygens College

Wat kunnen wij voor u betekenen?