Audio is onmisbaar voor goede communicatie

Geluidsvoorzieningen vormen een onmisbaar element in publieks- en bedrijfsgebouwen. Muziek, mededelingen en informatie moeten prettig en goed klinken in elk soort ruimte, of het nu een grote fabriekshal is, een rumoerige lobby, een boardroom of een raadzaal. Dat vraagt om veelzijdige systemen die naar behoefte en smaak (eventueel per afzonderlijke ruimte) kunnen worden ingeregeld. Ook zijn er wettelijke voorschriften voor de geluidssignalering in geval van calamiteiten en ontruiming. ARK heeft ruime ervaring met de aanleg en het onderhoud van dit soort gecertificeerde installaties. Alles volgens de laatste stand van techniek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Spraakverstaanbaarheid

Winkels of horecagelegenheden, fabriekshallen of conferentiezalen – elke ruimte heeft z’n eigen akoestiek. Dat stelt specifieke eisen bij de keuze van de meest geschikte installatie.

Optimale verstaanbaarheid in een rumoerige werkomgeving en fraaie klankkleur in een concertzaal. Iedere installatie wordt – zo nodig na een akoestisch ontwerp – zorgvuldig afgestemd op gebruiksdoel en locatie.

Voorbeelden van projecten: Project kerk, gemeente HHW en Ahoy

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Slechthorende systemen

Wist u ARK Audio & Video ook oplossingen biedt voor slechthorenden binnen het scala aan AV-oplossingen? Maak uw auditorium, vergaderruimte of raadzaal gehoor-proof! Hoe werkt het? Het infraroodsysteem omvat een zender, ontvangers, een wifi-unit voor telefoonverbinding en integratie met gehoorapparaten. Met behulp van een kastje om de nek kan de slechthorende gebruiker het systeem gebruiken, waardoor zij presentaties, vergaderingen of zittingen met het best mogelijke geluid kunnen ervaren. Zo maakt u uw AV-omgeving toegankelijk voor iedereen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?