Overheid

ARK is al tientallen jaren actief voor diverse centrale en decentrale overheden. Een werkterrein met specifieke eisen en functionaliteiten. Kazernes die moeten worden voorzien van ontruimingsinstallaties, tot gemeentes met digitale verslagleggingen/live uitzendingen. Al deze specifieke (wettelijke) normen en wensen vragen om diverse overheid specialisaties. Bij ARK hebben we ze onder één dak.

Defensie
Diverse locaties van Defensie voorzien wij van advies, ontwerp, installatie en programmering van ontruimingsinstallaties die voldoen aan de norm NEN2575. Bijvoorbeeld de Koninklijke Marine in Den Helder omvat circa 100 gebouwen en bunkers op een terrein van enige vierkante kilometers. Gezien de aard van de werkzaamheden die hier plaatsvinden is optimale veiligheid een must. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten en specialisten.  

Gemeenten
Gemeenten vragen om specifieke functionaliteiten en ook om flexibiliteit. Dat gaat van alleen live audio uitzenden vanuit de raadzaal tot volledig geautomatiseerde HD camera-sturing, waarbij de griffie met één druk op de knop een stemfunctie in beeld kan brengen. Naast het inrichten van een raadzaal zijn ook multifunctionele ruimtes steeds meer een vereiste. Draadloos presenteren, touchscreens op verrijdbare trolley’s, en apparatuur voor videoconferencing-ruimtes die in dienst staat van de flexibele medewerker.  

Flexibiliteit kunnen wij ook bieden in de vorm van storingsdiensten voor uw raadzaal. Kijk voor meer informatie piketdiensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?