Narrowcasting

Narrowcasting is de tegenhanger van broadcasting. In plaats van een boodschap voor een algemeen publiek (broadcasting), is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep en een beperkt publiek, bijvoorbeeld alleen uw medewerkers, gasten of bezoekers.

Een software- en hardwarematige oplossing zonder hoge jaarlijkse abonnementskosten, dat is wat wij samen met BrightSign aanbieden. U plaatst zelf content en blijft eigenaar van uw systeem. 

BrightSign is een mediaplayer die ook cloudconnected geïntegreerd kan worden in uw systeem, zodat u altijd en overal toegang heeft voor het creëren van content.

Het is een betrouwbaar hardware- en softwaresysteem dat zelfs in bijzondere omstandigheden (-20 C tot 70 C) nog functioneert.

Narrowcasting wordt voornamelijk gebruikt voor het weergeven van vergaderingen bij een ingang, OV-informatievoorzieningen en roosters voor scholen. Gemeenten zetten het ook in om te communiceren over energieopbrengsten en omgevingsinformatie. Alles om te communiceren met uw publiek. 

Voorbeelden van projecten: Huygens, Gemeente Alkmaar en NBA

Wat kunnen wij voor u betekenen?