Raadzaal

In een raadzaal wordt actief overlegd, waarbij iedere gemeenteraad haar eigen wensen inbrengt. De ruimte moet daarom multifunctioneel en gebruiksvriendelijk zijn; diverse communicatiemiddelen  moeten crossmediaal worden ingezet. Van hardware tot software, analoog en digitaal, alles moet optimaal met elkaar samenwerken. Ook wij als leverancier zijn verbonden met diverse livestream partners.

Draadloos discussiesysteem
Geen kabels, een verzorgde uitstraling, eenvoudig zelf op te bouwen, gemakkelijk te vervoeren. Mobiel inzetbaar op elke locatie.

Draadgebonden discussiesysteem
Permanent én mobiel inzetbaar, tot over 100 microfoons aan één control unit, gemakkelijke bediening, gepersonaliseerd, media te koppelen aan PC of touchscreen.

Dankzij 36 jaar ervaring weten we precies hoe we systemen moeten leveren die goed op elkaar zijn afgestemd. Perfecte geluids- en beeldweergave is essentieel, want alles moet tijdens een raadsvergadering en live uitzending vlekkeloos verlopen. Om die reden bieden wij ook servicecontracten met 24/7 piketdiensten aan. Zo kunnen wij op afstand meekijken en inloggen op het algehele systeem en eventuele problemen oplossen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Flexibel en gepersonaliseerd vergaderen

Flexibel vergaderen
Dichter bij de samenleving staan en thema’s direct bespreken met betrokkenen: dat is wat wij kunnen bieden aan gemeenten. Flexibel vergaderen op locaties, en hetzelfde systeem meermaals en multifunctioneel inzetten. We bieden een draadloos discussiesysteem aan, gecombineerd met verrijdbare speakers en koffers voor makkelijk gebruik. Zo kunt u op elke locatie vergaderen. 


Gepersonaliseerd vergaderen
Wij leveren ook een gepersonaliseerd pasjessysteem aan, waarbij elk raads- of commissielid een individuele pas ontvangt om deel te nemen. Wij programmeren vooraf alle namen, partijnamen en logo’s in, zodat het volledig geautomatiseerd is met cameraregistratie en live uitzendingen. Ook is spreektijd-registratie mogelijk.

Voorbeelden van projecten: Gemeente HHW

Wat kunnen wij voor u betekenen?