Audiovisuele oplossingen

Client: Nederlandse Koninklijke Beroepsvereniging Accountants

De NBA, gelegen aan de zuidas, is een bij wet ingestelde organisatie die haar beroepsgroep begeleid bij het goed uitvoeren van beroep en verantwoordelijkheden van accountants.   

Het hoofdkantoor is een basis en verzamelpunt voor leden en stakeholders. Hier worden alle nieuwe ontwikkelingen besproken, vergaderd en besloten. De uitstraling liegt er niet om en moet naast functioneel vooral ook allure hebben. 

Audiovisuele oplossingen
ARK heeft NBA voorzien van AV apparatuur en narrowcasting voor twee vergaderruimtes, een grote zaal en gastenontvangst ruimte.
Presentatie- en vergaderruimten moeten voor elke gebruiker toegankelijk zijn en hier ligt ook de focus op. Daarnaast mogen gebruikers en bezoekers niet worden afgeleid door slechte afwerking zoals zichtbare bekabeling. In de tafel zit een inbouwpaneel voor aansturing presentatiemiddelen zoals een Epson 4400 lumen en een inbouw projectiescherm. De bestaande audio-middelen zijn hergebruikt en aangesloten op het nieuwe AV systeem. Naast HDMI input in de tafel, is er een draadloos presentatiesysteem aangesloten, zodat je met elk device kunt presenteren.

De grote zaal was al voorzien van AV apparatuur, maar wij ondersteunen in behering d.m.v. een storingscontract. Naast het schoonmaken van apparatuur, zorgen wij ook voor het vervangen van defecte onderdelen of aansluitingen. Vervangen van headsets, speakers, audio sturing set, bekabeling etc.

Digital Signage
Tot slot hebben we in de ontvangstruimte een BrightSign mediaplayer toegevoegd aan een bestaand 55” monitor. Hierop wordt allerlei informatie gedeeld van NBA, ontwikkelingen en ook andere feeds.   

Vragen?

Neem contact met ons op