Van draadloos presenteren tot collaboration

ARK biedt draadloze ‘collaboration’-vergadersystemen aan. Effectief vergaderen en samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd documenten delen, full HD-video’s streamen, cloud-based werken, skypen en chatten; alles is te zien op één hoofddisplay.

Ingewikkeld? Zeker niet. Even inloggen met een mobile device via een app of click-pads op het systeem en iedereen kan starten met delen en vergaderen. Zeer geschikt voor conferenties, boardrooms, vergaderruimtes en trainingen.

Het draadloos presentatiesysteem heeft software en een app om in te loggen. Via die app kan er per mobile device worden bepaald welk device te zien is op de hoofddisplay. Verder blijkt uit een klantenonderzoek dat het publiek graag een ‘knop’ gebruikt om te bepalen wie te zien is of om te wisselen op het hoofddisplay. Om die reden bieden we ook een Pad aan: een ‘knopsysteem’ met USB-aansluiting voor laptop. Met één klik kun je een document laten zien op de hoofddisplay. 

ARK installeert de software en app, zodat vier tot twaalf personen kunnen inloggen op het VIA-device. In één klik documenten presenteren en delen op een hoofddisplay, via elke laptop of mobiel apparaat. iOS, Android en Windows worden ondersteund. We werken nauw samen met uw ICT-afdeling wat betreft online veiligheid. Wij werken uitsluitend met hard-en software die uitgebreid zijn getest op het gebied van online veiligheid en die ook worden gebruikt in bankorganisaties met maximale veiligheid.

Voorbeelden van projecten: Huygens, Gemeente Alkmaar en NBA

Wat kunnen wij voor u betekenen?